“Transformeer uw dagdagelijkse voertuig in een reisklare motorhome”

Afzetunits

Stel u voor, een reisvoertuig dat het wooncomfort van een traditionele motorhome biedt, maar waar de investering het hele jaar door rendeert. Het basisvoertuig – doorgaans een pick-uptruck – gebruikt u dagdagelijks voor privé of werkgerelateerde verplaatsingen.

Partners

Wanneer het weekend of de vakantie aanbreekt, monteert u de Tischer afzetunit op het standaard laadvlak van uw 4X4 pick-up en transformeert u hetzelfde voertuig in een volledig uitgeruste, reisklare motorhome. En eenmaal ter bestemming, onthult het systeem z’n grootste troef. Want terwijl u de gedemonteerde wooncel veilig achterlaat op de kampeerplaats, verkent u probleemloos de kleine dorpjes en smalle straatjes in de omgeving zonder beperkingen, wat met een gewone motorhome ondenkbaar is. Ondertussen behoudt de autonome wooncel zonder voertuig ook nog eens al haar wooncomfort.

Afzetunits kunnen we leveren uit eigen werkplaats, hierbij gaat het vooral over de grotere types. Voor de voertuigen tot 3500 kg werken we vooral in samenspraak met Tischer Freizeitfahrzeuge. Een extra afzetbare laadruimte of laadvlak realiseren voor eenzelfde voertuig behoort ook tot de mogelijkheden.