Reisvoertuigen op maat

Neemt u geen genoegen met een klassieke motorhome, zwerfauto of camper, dan kan u als avontuurlijk (wereld)reiziger bij Taveirne Mobil terecht voor een reisvoertuig op maat. Daarbij starten we met een passend basisvoertuig - meestal een 4X4, offroad, 4motion of allroad - gaande van een pick-up tot een expeditietruck. Elk project is individueel en alles gebeurt in overleg van ontwerp tot uitvoering, volgens het beschikbare budget en op maat van uw behoeftes. De gebruikte materialen zijn afgestemd op uw specifieke noden en doelstellingen. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn voor dergelijke reizen van essentieel belang.

Het technische gedeelte, interieur en wooncomfort van dit genre reisvoertuig kan op velerlei wijzen uitgewerkt worden en is vooral afhankelijk van gebruik, budget en klantgerichte wensen. Alle keuzes worden gemaakt in samenspraak met de eindgebruiker, tenslotte heeft elke avonturier een eigen visie op het rij- en wooncomfort van z’n reisvoertuig.

Om te kunnen voldoen aan de technische eisen en het laadvermogen van voertuigen tot 3500 kilogram – of rijbewijs B – is het gewicht uiteraard van essentieel belang. Daarom werkt Taveirne Mobil samen met Tischer Freizeitfahrzeuge, een Duitse fabrikant met ruim 40 jaar ervaring in woonunits waarbij de klemtoon ligt op gewicht. Tischer heeft bovendien een gamma van standaard woonunits voor allerlei voertuigen, hoofdzakelijk pick-ups die in serie worden geproduceerd voor klanten over heel Europa.

In de kijker - Laatste projecten

Iveco camper 4x4

Iveco camper 4x4

Sprinter 519 4x4 - 5T in opbouw

2dehands te koop