"Wie de drang voelt om zijn reisvoertuig zelf te bouwen kan bij ons zowat alles krijgen wat hiervoor nodig is"

Zelfbouw

Wie de drang voelt om zijn reisvoertuig zelf te bouwen kan bij ons zowat alles krijgen wat hiervoor nodig is, let wel op met je gewicht, wijzigingen aan het basisvoertuig en eventueel zelf zitplaatsen bijmaken. Tegenwoordig is de homologatie en het papierwerk veelal een struikelblok.

Partners

Ook kunnen we klanten die door ons een lege cel of woonunit willen laten bouwen op hun basisvoertuig perfect adviseren en helpen om dit geheel tot een goed eind te brengen, waarna zij dan zelf verder instaan voor de binnen afwerking.

Op deze pagina vind je enkele hulpmiddelen om je voertuig samen te stellen, we hebben dan ook geprobeerd de belangrijkste elementen in  PDF files op te nemen. Het gamma is natuurlijk vele malen groter dan wat hier te vinden is, we werken dan ook onze site regelmatig bij al naargelang de vragen.

Bij ieder bestelling vragen we een voorschot, dit om problemen naderhand te vermijden. Prijzen op sommige buitenlandse sites zijn deze van het daar geldende BTW tarief, wij moeten helaas 21% rekenen. Bij kleine bestellingen kan er transport aangerekend worden.

Een specifieke vraag of bijkomende info stel je best via onze mail.

Zelfbouw partners

Reimo is de groothandel van onderdelen en toebehoren die wekelijks langs komt, hier kan je met de bijhorende code je bestelling plaatsen. Dit is een zeer uitgebreide cataloog met zowat alles wat kan voorkomen bij de kampeerder en zijn voertuig.

KCT ramen en verduisteringen van topkwaliteit, uitsluitend geschikt voor de zwaardere reisvoertuigen.

Eberca: onze technische partner voor verwarmen en koelen met lucht en / of vloeistoffen,  de elektrische voorzieningen in dit soort voertuigen ( batterijen, zonnepanelen,  laders, omvormers en toebehoren )

Elektriciteit en energiebeheer voor je voertuig via Victron.